Fantastična atmosfera vladala je na prvom humanitarnom šišanju koje se održalo danas u Ljubuškom, od samog početka akcije od 15.00 sati, frizeri iz Ljubuškog i okolice njih preko dvadeset imali su pune ruke posla zahvaljujući brojnim sugrađanima koji su se odazvali ovoj akciji. Osobito atraktivan bio je dolazak članova DVD -a Ljubuški u pratnji više od 50 motorista, članova moto kluba Bigeste i njihovih prijatelja koji su odlučili dati svoj doprinos i uključiti se u akciju.

Uz frizere sa područja Ljubuškog u akciji su sudjelovali i frizeri iz Međugorja, Čitluka i Posušja, u trenutku pisanja ovog teksta nabrojit ćemo imena onih od kojih smo uzeli izjave na licu mjesta: Vjekoslav Bebek,Mirna Petrović, Ana Dugandžić, Darija Medić, Josip Medić,Blaženko Bokšić, Dražen Bubalo Coka, Iko Pilatić, Franjo Bebek, Jadranka Tolj, Ivanka Šaravanja Kordić, Monika Babić, Filipa Šunjić, Maja Jukić, Mirko Ivanković, Mirko Paradžik, Branimir Rupčić, Monika Bebek, Ivan Hrvoje Bebek, Domagoj Granić,Ana Nuić, Goran Herceg.

Poslušajte razgovore koje smo snimili:

Sav prihod sa humanitarnog šišanja bit će doniran Edukacijsko-rehabilitacijskom centru za djecu, mlade i odrasle s teškoćama u razvoju Ljubuški i Udruzi roditelja djece s posebnim potrebama „Duga“ Ljubuški. Podršku akciji dali su Grad Ljubuški, Turistička zajednica Ljubuški i Radio Ljubuški.

Pri preuzimanju teksta s web stranice Radija Ljubuški potrebno je navesti izvor i dodati poveznicu na tekst, uz napomenu kako je zabranjeno i brisanje našeg loga sa fotografija.

Bjanka Medić/ Gordana Ilić / Radio Ljubuški

error: Content is protected !!