Vrijeme je za najavu još jedne nedjelje pune adrenalina i naravno druženja jer Biciklistički klub Ljubuški organizira biciklističke utrke za djecu. Utrka se održava na igralištu OŠ Ivane Brlić Mažuranić sa startom u 13.00 sati.Svi zainteresirani trebaju doći sat ranije radi rasporeda.

Tim povodom u programu Radija Ljubuški gostovao je član BK Ljubuški Josip Ramljak koji je kazao

” Od ove godine imamo jedinstvenu aktivnost, te po prvi put organiziramo i utrku u kojoj mogu sudjelovati djeca s poteškoćama u razvoju. Kako smo nedavno uspješno organizirali prigodnu akciju kojom smo skupili sredstva i kupili namjensko biciklo za djecu s poteškoćama u razvoju djeci koja nisu u mogućnosti sudjelovati u ovakvim događajima, ove godine u suradnji sa JU Rehabilitacijskim centrom za djecu, mlade i odrasle osobe i Udruga roditelja djece s posebnim potrebama “Duga” Ljubuški organiziramo i jedinstvenu utrku/poligon za djecu s poteškoćama u razvoju.”

Raspored održavanja :

13.00 sati – START – Guralice, pomoćni kotači-igralište

13.30 sati – START tricikl Duga -igralište

14.00 sati – START – ostale kategorije raspoređene po godištima oko igrališta i oko škole.

Zajedno uživajmo u još jednom obiteljskom danu!

Radio Ljubuški

Pri preuzimanju teksta s web stranice Radija Ljubuški potrebno je navesti izvor i dodati poveznicu na tekst, uz napomenu kako je zabranjeno i brisanje našeg loga sa fotografija.

error: Content is protected !!