Zadnji dan priprema u Hercegovini nogometaši Croatie iz Malmöa pobijedili su danas HNK Ljubuški rezultatom 3:0. Utakmica je odigrana na stadionu Babovac u Ljubuškom pred pedesetak gledatelja.

Gosti iz Malmöa bili su gotovo cijelu utakmicu bolja momčad i na kraju slavili uvjerljivim rezultatom. Poveli su već u 12. minuti susreta golom kojeg je postigao Astriti udarcem s ruba šesnaesterca nakon jedne brze polukontre. Slična akcija odigrala se u 39. minuti kada je na 2:0 povisio Spajić koji je s nekoliko metara matirao domaćeg vratara Ilića. Tim rezultatom se otišlo na odmor. Tri minute prije kraja susreta, konačnih 3:0 postavio je Spajić svojim drugim golom. Utakmica je odigrana u pravom prijateljskom duhu.

Bila je to druga utakmica Croatie iz Malmöa na sedmodnevnim pripremama u Hercegovini. Jučer su u Širokom Brijegu poraženi od istoimenog premijerligaša rezultatom 5:0.

Sastavi:

Ljubuški: Ilić, Vego, Vučić, Vištica, Bebek, N. Granić, Lauc, A. Čuljak, M. Puljić, Šošić, M. Čuljak

Još su igrali: J. Brekalo, A.Brekalo, Matijašević, M. Granić, J. Puljić, Sopta i Dragičević.

Trener: Andrej Markić.

Croatia Malmö: Hampus Johanson, Aleks Anevski, Palac, Geronimo Balint, Gonzales, Ivanov, Nillson, Punda, Ericson, Spajić, Astriti

Još su igrali: Herceg, M. Luburić, W. Luburić, Jonebue, Wille, i Elseir

Trener: Gustav Adler, Kreuz Oliver Kjelbom

Tijekom noći ekspedicija Croatie iz Malmöa, koja broji 35 članova i tjedan dana je bila smještena u hotelu Bigeste u Ljubuškom, vraća se u Malmö.  

Radio Ljubuški

error: Content is protected !!