Večeras je u hotelu Bigeste održana donatorska večer Nogometnog kluba Ljubuški, vodećeg na čelu tablice Druge lige F BiH – skupina Jug. Ovaj događaj privukao je brojne sponzore, donatore, pokrovitelje te ljubitelje nogometa iz lokalne zajednice.

Prisutne je na početku večeri pozdravio Tihomir Kvesić, predsjednik NK Ljubuški, ističući iznimnu važnost okupljanja te izražavajući iskrenu zahvalnost svim donatorima, sponzorima i pokroviteljima koji su svojim doprinosom omogućili dosadašnje uspjehe kluba.

Trener NK Ljubuški, Andrej Markić, u svom je govoru naglasio ključnu važnost rada s mlađim uzrastima i istaknuo ciljeve škole nogometa NK Ljubuški.

Ova večer pružila je prisutnima priliku da se podrobnije upoznaju s radom NK Ljubuški, te da se iz prve ruke informiraju o planovima i viziji kluba za budućnost. Najvrjedniji učinak ovog okupljanja je svakako činjenica da je večer poslužila kao platforma za jačanje veza između kluba i lokalne zajednice, ali i kao izraz zahvalnosti svim pokroviteljima kluba.

“NK Ljubuški nastavit će predano raditi na ostvarivanju svojih sportskih ciljeva i daljnjem razvoju kluba, uz neizostavnu podršku svojih vjernih navijača i suradnika. Ova večer predstavlja samo jedan korak naprijed u ostvarenju ambicioznih ciljeva kluba, čija se svjetla budućnost s radošću i optimizmom očekuje” istaknuli su između ostalog organizatori.

U fotogaleriji pogledajte dio atmosfere:

Pri preuzimanju teksta s web stranice Radija Ljubuški potrebno je navesti izvor i dodati poveznicu na tekst, uz napomenu kako je zabranjeno i brisanje našeg loga sa fotografija.

Gordana Ilić / Radio Ljubuški

error: Content is protected !!