U četvrtak je u Širokom Brijegu, pod predsjedavanjem predsjednika Ante Begića, održana VI. sjednica Predsjedništva Županijskog odbora HDZ-a BiH Županije Zapadnohercegovačke.
Na sjednici se pored redovnih točaka dnevnog reda razgovaralo o aktualnoj političkoj situaciji i predizbornim aktivnostima za parlamentarne izbore u Republici Hrvatskoj zakazane za 16. i 17. travnja. Sjednici je kao poseban gost nazočio Nevenko Barbarić, dosadašnji saborski zastupnik i bivši gradonačelnik Ljubuškog koji se nalazi na listi za XI. izbornu jedinicu odmah iza nositelja Zvonke Milasa.
 

Nevenko Barbarić upoznao je nazočne s programom HDZ-a za nadolazeće parlamentarne izbore u Republici Hrvatskoj i sastavom liste za XI. izbornu jedinicu koja će, uvjerenja smo, ponovno osvojiti sva tri mandata za Hrvatski sabor.
 

Nositelj liste za XI. izbornu jedinicu Zvonko Milas prava je osoba i dokazani prijatelj Hrvata u Bosni i Hercegovini i dijaspori, a iza njega su redom osobe čije profesionalne i ljudske kvalitete jamče kako je riječ o pobjedničkoj listi koja će s potpunim angažmanom zastupati interese svojih birača.
 

Predsjedništvo Županijskog odbora HDZ-a BiH Županije Zapadnohercegovačke istaknulo je važnost pružanja podrške listi HDZ-a za XI. izbornu jedinicu kroz harmonizaciju rada, te dobru i čvrstu suradnju svih gradskih i općinskih organizacija HDZ-a BiH u Županiji Zapadnohercegovačkoj.
 

Parlamentarni izbori u Republici Hrvatskoj pravi su test i za lokalne izbore u Bosni Hercegovini kojim će HDZ BiH zadržati svoju dominaciju na prostoru Županije Zapadnohercegovačke, izraz je očekivanja i nadanja svih nazočnih, s naglaskom kako sve općinske i gradske organizacije čeka ogroman posao kako bi se ostvarili očekivani rezultati.
Zaključeno je kako će HDZ BiH u Županiji Zapadnohercegovačkoj pokazati i potvrditi svoju kvalitetu izlaskom na birališta u Mostaru 16. i 17. travnja, te kako je puna podrška HDZ-u i predsjedniku Vlade Andreju Plenkoviću ujedno zahvala i Republici Hrvatskoj i njemu osobno za sve što čine za Hrvate u Bosni i Hercegovini.

RTV HB

error: Content is protected !!