Pobjedom u Zavidovićima 34:31 u utakmici 22. kola Premijer BiH rukometaši Izviđača osvojili su sinoć desetu titulu prvaka BiH.  

Najveći konkurent Izviđaču ove sezone bio je banjalučki Borac koji je posustao u prethodnih nekoliko kola što su “Skauti” znali kazniti I četiri kola prije kraja prvenstva osigurali naslov prvaka..

“Iako smo pred ovu utakmicu ostali bez Diana Ćeške, ali ‘Skaute’ ne mogu zaustaviti nikakve nedaće. Uvijek se dižemo kao feniks. Bravo momci, bravo za Tonija Čolinu, bravo za njegov stožer, 4 trofeja u 4 godine, neponovljivo”, poručili su iz Izviđača nakon utakmice.

I rukometašice Izviđača ostvarile su podvig u 17. kolu Premijer lige za rukometašice I ostvarile toliko priželjkivanu pobjedu na Ilidži. U do kraja uzbudljivoj utakmici slavile su “Skautkinje” 36:35.

Sada, kolo prije kraja osnovnog dijela prvenstva, Izviđač ima osam bodova koliko  I pretposljednji Zrinjski te bod manje od Ilidže koja je na osmom mjestu. U posljednjem kolu rukometašice Izviđača ugostit će Krivaju iz Zavidovića. Nakon toga igra se nastavak prvenstva a ljestvica će biti podijeljena na dvije skupine po pet ekipa. Prvih pet ekipa borit će se za naslov, a pet lošije plasiranih za ostanak u ligi. Vrlo je važno da cure trenera Ivana Gige Lovrića startaju sa što bolje pozicije.

Pogledajte utakmicu:

https://www.facebook.com/100062976264427/videos/970579461369508

Jučer su nastupili i rukometaši Izviđača 2.  Oni su poraženi u Mostaru od Veleža 26:25. Nije ni čudo jer su momci više osluškivali što se događa u Zavidovićima na utakmici njihove prve momčadi nego što su mislili na utakmicu protiv Veleža. Utakmica bez natjecateljskoj značaja za drugu momčad “Skauta”, ali vrlo važna za Mostarce koji se bore za naslov prvaka.

Čestitke momčadi Izviđača na naslovu prvaka, a djevojkama puno uspjeha u borbi za ostanak.

Radio Ljubuški

error: Content is protected !!