Humanitarna udruga fra Mladen Hrkać ušla je u 12 godinu svog postojanja, ovim putem članovima udruge i volonterima Radio Ljubuški upućuje iskrene čestitke i dobre želje u ime korisnika iz Ljubuškog ali i cijele Hercegovine.

“Čestitamo na vašem radu, podrška koju svojim djelovanjem pružate pojedincima i cijelim obiteljima u teškim i nerijetko najtežim trenucima kada se vode životne bitke je neprocjenljiva. Zahvalni smo na povjerenju i podršci koju svakodnevno dajete.”

Ovim putem koristimo priliku pozvati sve naše čitatelje da daju podršku udruzi pozivom na dole navedeni broj.

PJESMA POMOZIMO ZAJEDNO

Pomozimo zajedno! je slogan i uporište svake aktivnosti udruge, a snimljena je istoimena pjesma i glazbeni spot kojima se svakog čovjeka poziva da osluškuje i prepoznaje potrebe onih koji se nalaze u teškim zdravstvenim situacijama daleko od svojih domova.

Humanitarna udruga fra Mladen Hrkać je neprofitna, nevladina organizacija, osnovana 2012. godine s ciljem pomaganja osobama na liječenju u Zagrebu.

Od osnutka 2012. godine, Humanitarna udruga fra Mladen Hrkać organizira sveobuhvatnu skrb za oboljele osobe i članove njihovih obitelj u pratnji, što podrazumijeva osiguravanje smještaja, prehrane i higijenskih potrepština, potporu pri snalaženju u novoj sredini, pomoć oko rješavanja administrativnih prepreka, savjetovanje i psihosocijalnu podršku, duhovnu pomoć i ostalu potporu koja pozitivno utječe na tijek liječenja i pomaže u otklanjanju negativnih psihosocijalnih posljedica.

Korisnici pomoći su teško oboljele ili unesrećene osobe iz drugih krajeva Hrvatske, Bosne i Hercegovine ili drugih zemalja svijeta koje su primorane liječiti se daleko od vlastitog doma. Udruga pomaže svakom čovjeku tijekom aktivnog liječenja bez obzira na spol, dob, vrstu
bolesti, socijalni status, nacionalnost i vjeroispovijest, dok je pomoć koju Udruga pruža za sve korisnike u potpunosti besplatna.

error: Content is protected !!