Pred nama je najuzbudljiviji vinski vikend u godini, kada se u Ljubuškom u subotu 22.06.2024.godine održava 2.Trnjak Fest!

U prekrasnom ambijentu Gradskog parka u Ljubuškom, od 19:00 sati svoja vina od sorte Trnjak će prezentirati 26 vinarija iz Hercegovine i Dalmatinske zagore, a gosti festivala će također moći uživati u bogatom gastro kutku i vrhunskom glazbenom programu na kojem nastupaju Hana Paraušić (harfa), Anastasia Kaptelova (vokal) i Ivan Džajić (kontrabas).

Stručna predavanja na temu Trnjka će se održati od 14:00 do 16:00 sati u Kulturnom centru koja će održati eminentni predavači : prof.dr.sc.Edi Maletić, mr.agr.Milan Budinski,  dipl.ing.agr.Marijo Leko, dr.sc.Željko Andabaka i mr.agr.Marina Vranješ, ulaz na sva predavanja je besplatan.

Od 17:00 do 18:00 sati somellier Daniel Čečavac voditi će radionicu “Trnjak u Kupažama” za koju je se potrebno prijaviti na društvenim mrežama festivala.

Kušajte najbolje Trnjke svijeta na jednom mjestu, uz ukusne delicije i atmosferu punu zabave, dođite u gradski park u Ljubuškom zbog vrhunskih vina, a ostanite zbog uspomena.

Dobro došli u Ljubuški!!

Detaljne informacije možete pronaći na: www.trnjakfest.com

Poslušajte što je za Radio Ljubuški kazao predsjednik Udruge vinogradara i vinara Ljubuški Zdenko Milas 

Radio Ljubuški

error: Content is protected !!