Gradsko izborno povjerenstvo Ljubuški obavještava birače koji su vezani za svoje domove zbog starosti, bolesti ili invaliditeta u svrhu njihovog evidentiranja i mogućnosti glasovanja na Lokalnim izborima 2024. godine koji će se održati u nedjelju 6. listopada 2024. godine, kako slijedi:

”Obavještavaju se birači koji su vezani za svoje domove zbog starosti, bolesti ili invaliditeta, a žele u svojim domovima glasovati na Lokalnim izborima koji će se održati u nedjelju 06. listopada 2024. godine, da su dužni prijaviti se Centru za birački popis u Gradskoj upravi Ljubuški, najkasnije do 28. kolovoza 2024. godine u svrhu evidentiranja ove kategorije birača.

Prijave se mogu izvršiti u radnom vremenu Gradske uprave Ljubuški.

Potrebni podaci koji se dostavljaju Centru su: Ime i prezime, datum rođenja, JMBG i puna adresa prebivališta-boravišta, te kontakt telefon.

Osobe prijavljene za glasovanje putem mobilnog tima će biti kontaktirane od strane Centra za birački popis radi davanja službene izjave da žele glasovati u svom domu putem MOBILNOG TIMA, te prikupljanja prateće medicinske dokumentacije o bolesti ili invaliditetu birača. Izbor opcije je konačan, pa nakon što potpišu izjavu, te osobe mogu glasovati samo putem mobilnog tima, a ne na redovnom biračkom mjestu.”

error: Content is protected !!