Mila Elegović razveselila je gledatelje i vratila se na male ekrane ulogom u seriji ‘Dar Mar’. Zaigrati Mirjanu Macu Čičak, glumica je otkrila za IN Magazin, za nju je bilo pravo zadovoljstvo, posebno nakon deset godina pauze. Osim o profesionalnom, otkrila je detalje i o svom privatnom životu, pa i o ljubavnom statusu.

– Mene nije bilo dest godina na televiziji, ja stvarno nisam jako dugo snimala. Ovaj posao sam shvatila kao jedan veliki dar jer u vrijeme korone, u vrijeme kad je industrija zabave za mnoge ljude zatvorila svoja vrata, ja sam dobila fenomenalnu ulogu, fenomenalnu i tako da sam uživala u svakom danu provedenom na setu. Moram samo reći da smo se scenarist, cijela ekipa i ja potrudili do krajnjih granica ne bi li Maca šefica policije napravila stvarni dar mar u Dizmovu, rekla je za IN Magazin.

Iako s osobom koju igra nema previše toga zajedničkog, neke karakterne osobine ipak dijele.

– Iza lijepog osmijeha, iza jedne lepršave ci ci ci, krije se svašta. To bi bilo nešto što je najsličnije, jer mene ljudi ovako kad me sretnu onda me dožive kao jednu micicu, macicu, ali micica macica se u sekundi može pretvoriti u jednu ozbiljnu mačku, veli Mila.

Na pitanje je li slobodna odgovara da je trenutno između brakova. Mila se rastavila s fotografom Ivanom Balićem Cobrom, ali i dalje ga smatra članom obitelji. Isto tako to nije uništilo njenu vjeru i samu instituciju braka. Opisala je i kakav bi trebao biti njen sljedeći muškarac.

– Mora biti muškarac, ne smije biti imitacija muškarca. Biti muškarac za mene znači biti karakterno dobra osoba, biti šarmantan, biti veseo, duhovit, brižan. Ja volim reći kad muškarac postane bivša bitanga, onda mi je to zanimljivo.

PIŠE PSD

error: Content is protected !!