Teško je nemati nikakvo mišljenje o intervjuu princa Harryja i Meghan Markle s Oprah Winfrey s obzirom na to da svi o njemu pričaju i da su dvije strane koje su u sukobu dijametralno suprotne. Svatko traži dokaze svojim tezama u prilog, a oni koji brane Meghan Markle misle da su ga sada i našli.

Internetom se počeo širiti isječak koji CBS nije emitirao u sklopu svog dvosatnog intervjua, onaj u kojem Markle s Oprah priča o ljudskom pravu na privatnost. Oni koji su prvi vidjeli snimku odmah su se požalili zašto nije objavljena u sklopu intervjua. Snimka, smatraju, dokazuje da je vojvotkinja prizemna i normalna osoba i time insinuiraju da se njenim izbacivanjem htjelo naštetiti paru, prenosi Index.

Oprah Winfrey je upitala Meghan gube li članovi kraljevske obitelji pravo na privatnost zbog svoje uloge.

“Ako na poslu na stolu imate fotografiju svog djeteta, a vaš kolega kaže: ‘O, bože, vaše je dijete tako slatko. Mogu li uzeti vaš telefon da vidim sve slike koje imate?’, odgovor je: “Ne. Ovo je slika koju dijelim s vama.” Ako podijelite jednu fotografiju djeteta na društvenim mrežama, to ne znači da netko ima pravo fotografirati dijete bez dozvole,” rekla je Meghan.

Dodala je i da nije ista stvar ako nekome pristanete da vas fotografira ili ako netko bez dozvole ulazi u vaše dvorište i tome slično. “Riječ je o granicama i o poštovanju,” dodala je.

“Jako sam razočaran što je ITV emitirao editiranu verziju intervjua. U ovom isječku se Meghan doima kao normalna osoba, jer ona to i jest! Ovo je smiješno. ITV je emitirao prilog koji nije bio naklonjen Meghan i Harryju”, napisao je korisnik koji je podijelio snimku, a s njim su se složili i brojni drugi korisnici Twittera.

PIŠE PSD

error: Content is protected !!