I dalje se ne stišava bura oko eksplozivnog intervjua desetljeća koji su princ Harry i Meghan Markle dali Oprah Winfrey.

Osim što su kraljevsku obitelj proglasili rasističkom, Harry je izjavio i kako se unutar Buckinghamske palače često osjećao “zatočenim”.

Požalio se i da nije imao normalno, bezbrižno djetinjstvo poput svojih vršnjaka pučana, pa zato sve to pokušava nadoknaditi s vlastitim sinom, jednoipolgodišnjim Archiejem.

– Vrhunac sreće mi je kad ga stavim u dječju sjedalicu i odemo se voziti biciklom, to je nešto što nikad nisam radio dok sam bio mlad – izjavio je Harry.

No ispostavilo se da je princ ipak lagao, a razotkrili su ga upravo obožavatelji i poznavatelji kraljevske obitelji, prenosi Jutarnji.

Naime, društvenim mrežama počela je kružiti fotografija stara 31 godinu, na kojoj princ Charles i pokojna princeza Diana sa sinovima Williamom i Harryjem uživaju upravo u – vožnji biciklima!

Neki su pisali kako je spomenuta snimka nastala 1990. na imanju Sandringham u Norfolku, no kopajući po arhivima, čini se kako je mjesto radnje ipak bilo englesko otočje Scilly.

– Pa je li išta od onoga što su Meghan i Harry rekli u tom intervjuu uopće istinito?! – pitao se na Twitteru novinar Martin Jay.

– Harry, kad već ideš govoriti neistinu, pazi da barem nema fotografija koje će dokazati suprotno – komentirao je drugi tviteraš.

Ne treba komentirati da je s detaljem s biciklom princ Harry očito govorio figurativno, ali pošto cijeli svijet toliko zabavlja analiza svake izgovorene riječi, tko može uskratiti taj užitak javnosti…

PIŠE M.P./slobodnadalmacija.hr

error: Content is protected !!