Zoran Mamić podnio je ostavku na dužnostima trenera i sportskog direktora GNK Dinama nakon pravomoćne presude prema kojoj je sudjelovao u izvlačenju 116 milijuna kuna iz kluba, a na tim pozicijama zamijenit će ga Damir Krznar.

Bivši hrvatski lijevi bočni igrač u svojoj je karijeri nekoliko puta i vodio momčad Dinama zbog spriječenosti trenera, ali većinom je bio na poziciji pomoćnika.

Prvu utakmicu na klupi Dinama imat će za dva dana protiv Tottenhama u Europskoj ligi.

Damir Krznar rođen je u Zaboku gdje je i počeo karijeru, prve seniorske korake napravio je u Varteksu, a nakon toga dolazi u Dinamo.

Dres zagrebačke momčadi nosio je od 1995. do 2004. godine. U tih devet godina osvojio je šest naslova prvaka Hrvatske i četiri Kupa.

U karijeri je upisao i jedan nastup za hrvatsku nogometnu reprezentaciju kada je u travnju 1998. Hrvatska u Osijeku sa 4:1 dobila Poljsku.

Iz Dinama odlazi u Inter Zaprešić gdje je i započeo trenersku karijeru kao pomoćnik Ilije Lončarevića. Nakon toga je, na poziv Krune Jurčića, radio kao pomoćni trener u Dinamu od 2011. do 2016. godine. Bio je pomoćni trener i u Al Ainu te Al Hilalu s Zoranom Mamićem, a zatim se ponovno vraća u Dinamu.

Izvor:hrt.hr

error: Content is protected !!