Trener Tottenhama Jose Mourinho potvrdio je da će Harry Kane zaigrati protiv Dinama u uzvratnom susretu osmine finala Europske lige u Zagrebu, a osvrnuo se i na neobičnu situaciju s donedavnim trenerom Zagrepčana Zoranom Mamićem.

– Ne smatram da imamo tako veliku prednost, osjećam da je utakmica otvorena, ne mislim da je gotovo. Bit će teško. Ako izgubimo 1:0 ili 2:1, čak i 3:1, bit će nam dosta, ali neću biti zadovoljan ako se kvalificiramo s porazom. Nastojat ću da i moji igrači u četvrtak tako razmišljaju, dakle da se ne idemo  braniti, nego idemo u Zagreb pobijediti, najavio je portugalski stručnjak, koji je potvrdio da će Harry Kane zaigrati na Maksimiru te nastavio s kadrovskim temama:

Hojbjerg je suspendiran, Son ozlijeđen, a ostali su dobro. Lo Celso se također vratio. Nisam siguran koliko će Son izbivati.

“Gospodin Posebni” se osvrnuo i na ostavku Zorana Mamića:

– Ne želim to komentirati. Da, stvarno je to neobična situacija, ali što želite čuti od mene? Ne znam jesam li to ikada doživio… No, u krajnjoj liniji to su isti igrači, ista momčad. Sada će je voditi pomoćni trener, Mamićev asistent, koji ima istu nogometnu filozofiju.

Izvor:hrt.hr

error: Content is protected !!