U srijedu u jednoj teškoj i tvrdoj utakmici u Vogošći Izviđač je došao do pobjede. Činilo se da su „Skauti“ mogli znatno ranije prelomiti utakmicu, ali nisu i utakmica je ušla u neizvjesnu završnicu.

Nikola Primorac povratnik u momčad nakon polugodišnje pauze zbog ozljede ruke pružio je dobru partiju, naročito u prvom poluvremenu kad je „zabio“ tri pogotka. Nikola kako si vidio utakmicu u Vogošći?

Utakmica s Vogošćom je bila dosta teška, bili smo uvjereni u našu pobjedu, ali do samog kraja je bilo neizvjesno.

Polako se vraćaš u momčad, jeli ozljeda stvar prošlosti?

Za mene je ozljeda prošlost, fokusiran sam na igru i na utakmice koje dolaze. Drago mi je da nakon pola godine odsustva mogu pomoći momčadi na putu ka tituli prvaka BiH.

Sutra imate još jednu jako tešku i zahtjevnu utakmicu, dolazi odlična momčad Gračanice, koja će se pokušati revanširati za poraz iz jesenjeg dijela sezone?

Gračanica je dobra momčad sa dosta dobrih igrača. Ne podcjenjujući ih duboko sam uvjeren u našu pobjedu.

Vodite mrtvu trk s Borcem, ali tu je još u igri dobojska Sloga, Gračanica, Konjuh, Sloboda. Može li Izviđač izdržati utrku s protivnicima?

Trenutno je takvo stanje na tabeli da nema mjesta greškama. Pokazali smo da se možemo nositi sa svim protivnicima. Mi smo pobjednička ekipa.

Rukomet je tvoj izbor, kavi su planovi za budućnost. Koliko može Nikola?

Točno je da je rukomet moj izbor. Upornim treninzima želim zaslužiti minutažu na utakmicama i razviti se u što boljeg igrača.

Hvala i sretno našem Nikoli!

Izvor: Izvidjac.com

error: Content is protected !!