Nakon hat-tricka Tottenhamu Branko Hucika priznao je da su mu se javili talijanski klubovi i da ne bi rekao “ne” povratku na Čizmu. A Nikolu Vlašića trener “rossonera” vidi kao pojačanje za Ligu prvaka

Sedam i pol milijuna eura vrijednost prema Transfermarktu, a jasno je da vrijedi barem pet puta više. Ugovor je tek produžio s Dinamom do 2025., a slijedi reprezentacija, kvalifikacije za SP i Euro.

Jasno je da u Maksimiru trljaju ruke nakon što je Mislav Oršić (28) uvaljao hat-trick Tottenhamu i da ga neće prodati za kikiriki.

Njegov menadžer Branko Hucika u razgovoru za Calciomercato otkrio je da su se već raspitivali za momka iz zagrebačkog Španskoga.

-Najbolji je klupski strijelac zadnje tri sezone iako nije napadač, nego krilo. Hat-trick je bila nevjerojatna senzacija, bio je presretan. Istina je da on tako igra dulje vrijeme, ne zaboravite da je prošle sezone zabio hat-trick u debiju u Ligi prvaka protiv Atalante – rekao je Hucika Talijanima, prenosi Football Italia.

Igrao je Oršić i na Čizmi, u Speziji. Doduše, nastupio je samo 11 puta u sezoni 2013/14.

-Talijansko iskustvo mu je pomoglo iako je zaslužio igrati više u Speziji. U to vrijeme bio je mlad, nije poznavao jezik i morao se prilagođavati njihovoj taktici. To su bile njihove izlike – kaže Hucika.

Pa konkretno kaže:

-U kontaktu sam s nekoliko talijanskih klubova. Sad mu je 28 godina, definitivno ne bismo rekli “ne” povratku u Italiju!

A tamo bi na ljeto mogao i Oršićev reprezentativni kolega Nikola Vlašić (23), igrač moskovskog CSKA. Potvrđuje to poznati list Gazzetta dello Sport, gdje je Splićanin osvanuo na naslovnici.

Odredište? Milan! Skupa sa Srbinom Dušanom Vlahovićem iz Fiorentine, dvojac bi mogao podebljati balkanski štih na San Siru, koji već čine Ante Rebić, Mario Mandžukić, Zlatan Ibrahimović i Rade Krunić.

Vlašić je u Moskvu stigao 2018. na posudbu iz Evertona, godinu poslije Rusi su otkupili njegov ugovor za 15,7 milijuna eura, a ugovor mu istječe 2024. “Rossoneri” za njegovo dovođenje CSKA-u mogli platiti oko 30 milijuna eura odštete, tvrde Talijani, a Stefano Pioli vidi ga kao idealno pojačanje za Ligu prvaka.

Izvor:pogled.ba

error: Content is protected !!