Ono što se zadnjih dana nagađalo, danas je dobilo i službenu potvrdu – Ivica Olić novi je trener CSKA, objavio je moskovski klub.

Dosadašnji pomoćnik Zlatka Dalića na klupi hrvatske nogometne reprezentacije, 41-godišnji Olić odlučio je prihvatiti novi izazov u karijeri. Već danas će imati prvi trening s moskovskim klubom u čijim je redovima kao igrač ostavio značajan trag.

Olić se tako nakon 15 godina vraća u CSKA za koji je od 2003. do 2006. odigrao 116 utakmica pritom zabivši 44 gola. S moskovskim klubom osvojio je tri naslova prvaka Rusije, po dva ruska Kupa i Superkupa te Kup UEFA-e 2005. godine.

Bit će to Olićev prvi samostalni trenerski posao nakon što je posljednje tri i pol godine bio pomoćnik Zlatku Daliću u hrvatskoj reprezentaciji s kojom je na SP-u u Rusiji 2018. godine osvojio drugo mjesto.

Na klupi CSKA Olić je zamijenio Viktora Gončarenka koji je raskinuo ugovor s klubom u ponedjeljak nakon dva uzastopna poraza u prvenstvu nakon kojih je CSKA pao na peto mjesto ljestvice sa 40 bodova, koliko imaju i treći Lokomotiv te četvrti Soči, dok mu vodeći Zenit iz Sankt Peterburga bježi osam bodova. Do kraja prvenstva ostalo je još sedam kola.

Izvor:hrt.hr

error: Content is protected !!