Protekli vikend bio je pun događaja za Biciklistički klub Ljubuški, organizirali su zajedničku vožnju s biciklistima iz Livna i Čapljine, te su testirali stazu XCM Stipe koja je predviđena za utrku koja će se održati u sklopu Ljubuški Outdoor Festival 2021.

Evo što su o svemu iz BK Ljubuški napisali na službenoj Facebook stranici;

“Protekli vikend je iskorišten 120%.“

Prošli tjedan dobivamo prvo upit od Biciklistički klub Čapljina a nedugo zatim i od BK Livno da organiziramo neku zajedničku vožnju za vikend, što nas je jako obradovalo te je dogovor pao za 5 min i odlučili smo se da testiramo stazu koja je predviđena za 30.05 i utrku koja će se održati u sklopu Ljubuški Outdoor Festival 2021. Pod nazivom XCM Stipe.

Prije samog starta dolazi nam sjajna vijest iz Slovenije, a radi se o tom kako smo na svečanoj sjednici Kolesarskog kluba Dolenjska Balanca  službeno postali prijateljski klub, a naš bivši predsjednik i legenda kluba Bruno Grgić njihov počasni član. Ovim putem im se srdačno zahvaljujemo i u naše i Brunino ime i nadamo se da ćemo se ubrzo moć i družiti.

Dolaskom ljepšeg vremena nastavljamo i naše treninge s mlađim uzrastima, samo ove godine smo im osigurali profesionalnog trenera biciklizma Dalibora Dadu Talajića iz Biciklističkog Kluba Metković  koji je uvijek bio na raspolaganju i pomoći klubu, ali ovo je ipak nešto posebno i hvala ti Dado od srca.

Od ovog tjedna mladi Ljubuški biciklisti će naučiti pravilnu tehniku vožnje, kao i samo ponašanje i kulturu u vožnji ulicom i na utrkama“, objavili su iz BK Ljubuški.

Radio Ljubuški

error: Content is protected !!