Glazbeni komentator Hrvatskoga radija Dinko Komadina predstavio je novi spot Vinka Ćemeraša i njegovog benda Talvi Tuuli, te video brojeve tri dame: Mije Dimšić, Natali Dizdar i Franke, a najavio je i nekoliko koncerata. 

Pogledajte gostovanje Dinka Komadine u emisiji Dobro jutro, Hrvatska na linku OVDJE:

Vinko Ćemeraš i Talvi Tuuli na putu prema koncertima

Zrno i pijesak naslov je pjesme koju je Aljoša Šerić napisao za Vinka Ćemeraša, aktualnog pobjednika TV-showa The Voice Hrvatska, i njegov bend Talvi TuuliRadislav Jovanov Gonzo je režirao popratni videospot. 

Momci će 15. svibnja u zagrebačkoj Tvornici kulture održati koncertnu promociju svojeg albuma prvijenca Na putu, objavljenog u listopadu prošle godine na CD-u i digitalnim servisima, a u studenom i na vinilu.

To njihovo debitantsko izdanje nominirano je za nagradu Porin u kategoriji najboljeg albuma rock glazbe, a momci konkuriraju i za novog izvođača godine. I to nije sve – 27. lipnja održat će koncert u pulskom Kaštelu.

Mijin novozagrebački spot

Pjesma Pomalo slučajno već je sedmi singl s albuma Sretan put, aktualnog izdanja Mije Dimšić, nominiranog za Porin u kategoriji najboljeg albuma pop glazbe. Režiju i scenarij popratnog videospota potpisuje Boris Sekulić. To mu je već deseti spot za Miju. Snimili su ga u zagrebačkom naselju Travnom. Plesačku je koreografiju osmislila Valentina Walme.

Kad Natali misli na to

Natali Dizdar i njezin dugogodišnji suradnik Vladimir Mirčeta, gitarist grupe Mayales, zajedno su skladali njenu novu singlicu Kad mislim na to. Prvi nacrt pjesme nastao je još u ljetu 2017. godine, kad je Natali bila na godišnjem odmoru u Kolumbiji.

Singl je sad, napokon, pušten u eter. Dinko Šimac je ‘skrojio’ popratni futuristički videospot u maniri ‘bliskih susreta treće vrste’. Natali će 24. travnja održati koncert u zagrebačkoj Laubi, preciznije, u velikom dvorištu te ‘kuće za ljude i umjetnost’.

Emotivna, snažna i himnična Frankina pjesma

Franka je predstavila svoj novi hit – emotivnu, snažnu i himničnu pjesmu Bolji ljudi. Napisao ju je Ante Pecotić, a aranžirao Bojan Šalamon ShallaLuka Sepčić je napravio popratni videospot. U njemu se pojavljuju malene balerine iz plesnog studija Fusion, dok zaljubljeni par igraju Lana Ujević Marko Braić. Franka marljivo priprema svoj drugi studijski album i planira ga objaviti sredinom lipnja.

Izvor: HRT

error: Content is protected !!