Donedavno smo o Hani Rodić (23) i Goranu Jurencu (41) pisali kao o najzgodnijem reality paru. Spojili su se u veoma popularnoj prvoj sezoni hrvatske verzije showa “Gospodin Savršeni”, odnosno u turbulentnoj završnici kad je Hana zablistala kao pobjednica iako nije bila Goranov prvi izbor.

PIŠE: PETRA PLIVELIĆ/JL

Zaljubili su se, činilo se sve idealnim (ili barem sjajnim PR trikom). Bili su puni planova za budućnost, projekata, mediji su bili puni njihove idile. I tako je bilo tri godine. A sada su stvari postale ružne.

“Dragi moji, danas sam stavila točku na odnos s Goranom i vrijeme je da to saznate. Molim vas da mi ne pišete što i kako. Trenutno mi je jako teško zbog svih stvari koje sam saznala”, napisala je Hana prije manje od tjedan dana i šokirala javnost.

A onda je Goran, vrlo oštro, uzvratio svojom stranom priče. Njemački maneken istaknuo je kako je “Hana ovisna o njemu” te da “nema nikoga osim njega”, no da je on prije nekoliko mjeseci obnovio vezu s bivšom djevojkom, vlogericom Claudijom Lucijom, koja mu je u najtežim danima veze s Hanom bila podrška.

Hana mu je uzvratila objavom screenshotova njihovih prepiski otprije nekoliko dana u kojima joj Goran tvrdi da je voli i moli je da mu se vrati.

Njihov je prekid postao javni rat, a njihov je “prljavi veš” uskoro bio u svim medijima.

“Sram te bilo što se spuštaš na taj nivo komunikacije”, odgovorio je, među ostalim, Goran Hani iznoseći i druge tvrdnje, a ona mu je odgovorila:

“Zamolila bih te da prestaneš, jer ćemo se uskoro vidjeti na sudu ako nastaviš”.

Što se točno dogodilo, kako je nestala idila, je li njihova cijela veza bila farsa te kako se nosi s ružnim prekidom, u ekskluzivnom intervjuu, nakon cijele javne drame, otkrila nam je sama Hana.

U posljednjem vašem zajedničkom intervjuu s Goranom za Jutarnji, u kolovozu 2019., bili ste puni planova, poslovnih i privatnih, govorili ste o vjenčanju i roditeljstvu. Bili ste zajedno gotovo dvije i pol godine, zar ne? Što se dogodilo? Jeste li tada bili iskreni? Je li vam ikada bilo lijepo?

– U to vrijeme situacija je bila posve drugačija. Da, bili smo iskreni, voljeli smo se. Ne bismo tri godine bili zajedno da nije bilo lijepo. Svemu dođe kraj. Moj bivši partner sada tako govori zato što nije očekivao da će se stvar razviti u ovom smjeru.

Kažete na Instagramu da ste vi ta koja je “bila lagana i varana”, te da želite da vas Goran pusti na miru. Možete li to pojasniti? Kada je vaša veza pukla?

– Naša veza je pukla 18. ožujka 2021., kad sam ja odlučila staviti “točku na i” zbog manjka komunikacije, a definitivno sam odlučila prekinuti kad sam doznala da je u paralelnom odnosu s drugom ženom. Naravno da je bilo problema u vezi, kao što imaju i ostali parovi, ali sve smo prolazili zajedno. Što ga je navelo na ovakvu konstrukciju, stvarno ne znam.

Kažete da ste ga “jednostavno htjeli prekrižiti iz života, ali da on ne zna biti muškarac”. Na što ste točno mislili kada ste napisali ove riječi? Možete li detaljnije objasniti?

– Naravno da mogu objasniti. S time što sam rekla mislila sam na to da sam ja bila tiha pred javnosti i nisam htjela naglašavati da sam prevarena žena, jednostavno nastaviti sa svojim životom. Gospodin se odlučio oglasiti na društvenim mrežama te, pokušajem da me ocrni i predstavi kao nekoga tko je ovisan o njemu i o našem odnosu, sam sebi iskopao jamu. Valjda je mislio da će dobiti suosjećanje od publike, ali čini mi se da je samo pogoršao situaciju. Zbog toga mislim da nije muškarac.

Lockdown ste proveli zajedno u Njemačkoj. Kako je to funkcioniralo? Kada ste se vratili iz Njemačke, gdje sada živite?

– Lockdown je trajao lani o veljače do lipnja i imali smo jedan period gdje su svađe bile učestalije, no to je normalno. To se dogodilo kod svih parova tijekom karantene jer situacija nije bila normalna i nitko nije naviknut nositi se s pandemijom. Unatoč tome i dalje smo imali planove i živjeli zajedno, pričali o zajedničkoj budućnosti. Iz Njemačke sam se vratila 27. prosinca 2020. jer je Goran rekao da ide za London avionom tvrtke za koju je tada radio, a s obzirom na to da se situacija u Engleskoj značajno zakomplicirala, ja sam odlučila otići u Zagreb. Dogovor je bio da i ja dođem u London, ali Goran se odlučio vratiti u Berlin. Trenutno živim u Zagrebu.

image

Goran tvrdi da vam “plaća Airbnb u kojem ste još uvijek jer niste imali za stan”. Je li to istina?

– Naš je dogovor bio da će Goran platiti stan dok ja ne dođem u London kad se situacija s pandemijom smiri. Ali, Goran sada ne plaća stan. Imam svoj stan, koji je u rukama agencije u čijem sam suvlasništvu i direktor marketinga.

Goran kaže kako niste “osoba s kojom može izgraditi budućnost, koliko god se trudio”, da imate prerazličite poglede. U kojim ste se stavovima i ciljevima razišli?

– Naravno da smo na neke stvari gledali drugačije, ali partneri ne moraju biti istomišljenici u svim situacijama. Mi smo našu vezu uvijek gradili kroz dogovor, a ovo da on ne želi imati budućnost sa mnom je moja odluka kada sam doznala za dotičnu osobu putem društvenih mreža.

“Žalim samo da prema Hani od početka nisam bio iskren i da sam joj lagao! Jednostavno nisam joj imao srca reći da volim drugu…”, napisao je Goran. Bole li vas ove riječi i činjenica da je cijela vaša veza bila farsa?

– Ne bole me te riječi jer ne vjerujem u njih i nisu istinite. Goran mi je još prije nekoliko dana tvrdio da me voli i da mu se vratim, a dokaze za to sam iznijela i na društvenim mrežama.

image

Nazvali ste Gorana “sadistom” i zaprijetili mu, ako ne prestane, da ćete se “uskoro vidjeti na sudu”. Mislite li to i dalje? Za što biste tužili Gorana?

– Tužila bih Gorana za sve što planira iznijeti a da to nije istina. Ako me nastavi prozivati na društvenim mrežama i putem medija, spremna sam poduzeti sve potrebne korake da se maksimalno zaštitim.

Što će sada biti s vašim zajedničkim projektima poput parfema?

– To je bio projekt koji sam ja odlučila pokrenuti i uvela Gorana u to jer mi se svidio takav koncept suradnje, međutim to sada više nije opcija. Trenutno radim na projektu u kojem sam sama, a detalje o tome doznat ćete uskoro.

Čime se vi bavite otkada ste u Hrvatskoj? Koji su vaši planovi, privatni, ali i poslovni?

– Privatno vrijeme provodim s prijateljicama, izlazim, idem na večere. Otkako je ova situacija kulminirala, vrijeme često provodim sa svojim menadžerom i odvjetnikom. Na poslovnom planu ide zasad jako dobro. Radim Instagram suradnje kao i prije, preuzela sam udio agencije za nekretnine u kojoj sam i direktor marketinga, a pokrećem i vlastiti brend.

Smeta li vam što je “vaš prljavi veš” sada izišao u javnost i što se svaka vaša objava prenosi kao vijest? Kako se nosite s pritiskom javnosti?

– Dobro se nosim s pritiskom javnosti. Za sve što iznesem imam i dokaze, koje sam i objavila.

Mnogi su od početka sumnjali da je vaša veza namještaljka, PR trik, a vi ste oboje to negirali. Vaš javni prekid dolazi u doba kad je RTL otvorio prijave za novu sezonu showa “Gospodin Savršeni” pa se mnogi pitaju, nije li i ovaj prekid PR trik, kao i vaša veza. Neki misle da ste ugovorom bili vezani biti zajedno koju godinu? Ima li u tome istine? Kako to komentirate?

– Ljudi, opustite se, ovo nije Hollywood!

image

Izvor: Slobodna Dalmacija

error: Content is protected !!