Američka pjevačica Britney Spears u utorak je prekinula šutnju oko dokumentarnog filma “Framing Britney Spears” koji je premijerno emitiran prošli mjesec, a u kojem su prikazani njezin karijerni uspon i mučna bitka koju glazbena zvijezda vodi s vlastitim ocem Jamiejem.

Britney je otkrila kako joj je bilo neugodno i da je plakala dva tjedna zbog načina na koji je portretirana u filmu, ali također je priznala i kako nije gledala sporni dokumentarac, prenosi Jutarnji.

Pjevačica je svoje osjećaje podijelila uz objavu videa na Instagramu, u kojem pleše na hit Aerosmitha iz 1993. “Crazy”, a koji je naišao na različit prijem kod gledatelja.

Brojnima je bilo drago što je vide nasmijanu i opuštenu, no nije manjkalo ni onih koji smatraju da se i iz ove snimke vidi kako Britney zaista nije dobro.

– Još ponekad plačem… O mojem životu stalno se nagađa, oduvijek sam bila pod povećalom javnosti i svi su mi sudili, osuđivali me! Trebam plesati svake večeri kako bih sačuvala zdrav razum, kako bih se osjećala divlje, ljudski, živo!!! Izložena sam cijeli svoj život nastupajući pred ljudima!

Potrebno je uložiti zbilja puno snage kako bi ranjiv čovjek vjerovao svemiru, jer mene su mediji uvijek osuđivali, vrijeđali i sramotili… A i danas to rade!

OVDJE SAM DA PRENESEM DOBROTU

Svijet se neprestano okreće, život ide dalje, a mi ostajemo tako krhki i osjetljivi! Zato plešem, to je moj ispušni ventil koji mi donosi radost! Nisam ovdje da bih bila savršena… Savršeno je dosadno… Ovdje sam da prenesem dobrotu! – napisala je 39-godišnja Spears na društvenoj mreži.

Izvori bliski pjevačici kažu kako njezini prijatelji i obitelj imaju podvojene osjećaje o dokumentarcu.

– Njezin otac i ostali u konzervatorskoj upravi nisu nimalo sretni, smatraju da su prikazani kao zlikovci koji Britney otimaju novac, a zapravo joj, tvrde, pokušavaju pomoći da vodi normalan život i ostane na sigurnom mjestu.

S druge strane, sve je više ljudi koji misle kako je bilo krajnje vrijeme da se ova izuzetno tužna i zbunjujuća priča pusti u javnost, misle da je to pozitivan korak u bolju budućnost – kažu upućeni.

TVRDI DA JOJ JE SPASIO ŽIVOT I FINANCIJE

Jamie Spears negirao je tvrdnje iz filma prema kojima kontrolira vlastitu kćer protiv njezine volje – tvrdi kako joj je zapravo spasio život i financije nakon što je uvidio da je drugi samo iskorištavaju.

U dokumentarcu je nekoliko bivših agenata i prijatelja slavne pjevačice izjavilo kako se majka Lynne zapravo brinula za dobrobit glazbene zvijezde, dok je Jamie više bio fokusiran na njezinu sposobnost zarađivanja.

Otac je preuzeo kontrolu nad Britneyjinim životom 2008. godine, nakon što je estradna zvijezda hospitalizirana zbog psihičkog sloma. No Jamie je 2019. zbog vlastitih zdravstvenih problema bio prisiljen privremeno predati vođenje konzervatorija Jodi Montgomery, koja je već bila zadužena za brigu oko pjevačice.

Pop zvijezda na sudu je pokrenula parnicu kako bi trajno zamijenila oca na mjestu svog konzervatora, no u kolovozu prošle godine izgubila je spor.

PIŠE M.P./slobodnadalmacija.hr

error: Content is protected !!