Bayern je u prvom susretu četvrtfinala Lige prvaka na svom terenu poražen od PSG-a s 2:3 i uoči uzvrata u Parizu nalazi se u nezavidnoj situaciji.

Europski prvak bio je nadmoćan i stvarao šanse, no puno promašenih prilika Parižani su naplatili s tri gola, iskoristivši praktički sve svoje prigode za postizanje pogotka. Bio je to prvi poraz Flickove momčadi u elitnom europskom natjecanju u dvije godine i prvi domaći poraz u svim natjecanjima od studenoga 2019. godine.

– Naš protivnik zabio je tri gola iz nekoliko šansi, a mi smo prilike slabo koristili, no naša igra je bila dobra. Mogli smo imati dobar rezultat, ali jednostavno nismo bili efikasni, rekao je trener domaćina Hansi Flick.

– Nisam zadovoljan rezultatom, ali jesam igrom. Momci su ginuli na terenu 90 minuta, dodao je.

Njegova momčad imala je 31 udarac na gol, a PSG samo šest. U udarcima iz kuta Bayern je “pobijedio” s 15-1.

– Nažalost, jednostavno nismo bili koncentrirani pred vratima kao što smo inače, objasnio je Flick, kojemu je to prvi poraz u karijeri u Ligi prvaka.

U uzvratu će njegova momčad možda biti bez Leona Goretzke i Niklasa Suelea, koji su morali napustiti igru u prvom poluvremenu zbog ozljeda mišića.

– Momčad postaje sve manja, ali moramo izvući iz sebe najbolje. Moramo biti na 100 posto u uzvratu, ne predaje se Flick. 

Izvor:hrt.hr

error: Content is protected !!