U prvoj utakmici 28. kola Prve HNL Gorica i Varaždin su odigrali bez golova, 0:0, pa su sad Goričani već pet kola u nizu bez pobjede.

Najbliže golu za Goricu u prvom dijelu bio je Nasiru Moro u osmoj minuti. On je nakon kornera zaprijetio udarcem glavom, lopta se od grede odbila na gol-liniju, nakon čega su je izbili varaždinski braniči. U 26. minuti Kolumbijac Obregon imao je priliku za goste, no njegov udarac s ruba kaznenog prostora završio je na gredi.

U nastavku se Varaždin dodatno orijentirao na obranu, a jedinu pravu priliku Gorica je imala u 52. minuti, Mitrović je glavom zabio nakon loše reakcije obrane gostiju, no bio je u zaleđu.

Gorica je i dalje treća s 49 bodova, ali sada četvta Rijeka s 42 i peti Hajduk s 40 bodova, uz to što obje momčadi imaju utakmicu manje, opasno prijete Oreščaninovoj momčadi. Deveti Varaždin se poravnao s osmom Istrom 1961, oba sastava imaju po 25 boda, dva manje od šestog Šibenika, a jedan manje od sedmog Slavena Belupa, dok posljednjoj Lokomotivi bježi četiri boda.

Izvor:hrt.hr

error: Content is protected !!