Policija će o svemu izvijestiti na konferenciji u srijedu u 14 sati. Kako navode iz policije, izložit će i svoj ‘ulov’. N1 doznaje da se radi o nekoliko stotina kilograma kokaina

Dubrovačka policija zaplijenila je rekordnu količinu kokaina, a kako neslužbeno doznaje N1, radi se o nekoliko stotina kilograma. Količina je to koja je neusporedivo veća u odnosu na zapljenu iz ožujka. 

Policija će o svemu izvijestiti na konferenciji u srijedu u 14 sati. Kako navode iz policije, izložit će i svoj ‘ulov’, a na konferenciji će biti voditelj Službe kriminaliteta droga Uprave kriminalističke policije Dražen Rastović, načelnik dubrovačke policije Ivan Pavličević i voditelj kriminalističke policije Zoran Tikvica te Pero Perić iz Carinske uprave.

Podsjetimo, zbog krijumčarenja kokaina u kontejneru s bananama početkom ožujka su uhićeni  Oliver Čokara te Anđelko Oršulić i Goran B.  dok su pretovarivali drogu iz kontejnera.  Droga je bila skrivena u dijelu kontejnera kojim su u Luku Ploče iz Ekvadora stigle banane, a Goran i Anđelko su bili zaduženi za provaljivanje u kontejner te vađenje kokaina iz spremnika te potom iz kruga tvrtke, do automobila u kojem ih je čekao Čokara.

Izvor:24sata.hr

error: Content is protected !!