U susretu 29. kola Prve HNL Slaven Belupo je kao gost svladao Goricu sa 1-0 (1-0).

Jedini pogodak postigao je Knoll u 39. minuti.

Njemački je napadač krajem prvog poluvremena uspio naplatiti bolju igru gostiju u prvom poluvremenu. Paracki je poslao dugu loptu prema kaznenom prostoru Gorice gdje ju je Knoll uz malo sreće uspio primiriti, a zatim i prevariti svog čuvara Krizmanića prije no što je pogodio suprotni kut.

U samom otvaranju Korivničani su imali dvije odlične prilike, ali Knoll u šestoj i Krstanović u sedmoj minuti nisu bili precizni, Krstanovićevu je loptu zaustavila vratnica.

Gorica je u nastavku stalno napadala, no nije uspjela pronaći put do mreže suparnika, pa je Slaven ostvario prvu pobjedu nakon čak 11 utakmica u prvenstvu, odnosno još od kraja siječnja.

Treća Gorica je tako ostala na 49 bodova, četiri više uz utakmicu više od četvrte Rijeke, a šest više uz dvije utakmice više od petog Hajduka. Slaven Belupo je skočio na šesto mjesto sa 30 bodova, dva više od sedmog Šibenika koji je ranije u petak igrao 1-1 na gotovanju kod Varaždina koji je osmi sa 25 bodova. Slijede deveta Istra 1961 sa 24 i posljednja Lokomotiva sa 20 bodova.

Na vrhu je Dinamo sa 64 boda, dva manje uz utakmicu više ima drugi Osijek.

Izvor:hrt.hr

error: Content is protected !!