Tim Kershaw (29) iz Dudleya težio je čak 168 kilograma. Svakodnevno je osjećao umor i iscrpljenost, pa se prošle godine tijekom karantene odlučio promijeniti navike i smršavjeti.

Kako priča, šetao je sa suprugom i u jednom trenutku samo rekao da ide trčati. Uložio je puno truda i vremena kako bi izgubio kilograme i vratio energiju, a najveća motivacija bili su sin Abel (2,5) i supruga Rebecca (26) koja je u vrijeme njegove odluke bila trudna s drugim djetetom.

Menadžer McDonald’s restorana kaže da se zbog konstantnog umora nije mogao igrati sa sinom, pa je promijenio način prehrane i svakodnevno je vozio sobni bicikl.

Nije mi bilo uopće jednostavno, ali u samo mjesec dana sam izgubio 12 kilograma, a onda sam počeo svaka dva tjedna gubiti po otprilike tri. Otac me dugo nije vidio zbog pandemije, a kada smo se prvi put susreli nije me mogao prepoznati.

Na kraju je Tim kroz devet mjeseci skinuo 76 kilograma – i ne namjerava odustati pa tako sada živi zdrav način života i vozi biciklističku utrku kako bi prikupio novac za dobrotvornu organizaciju koja pruža smještaj obiteljima dok su njihova bolesna djeca u bolnici.

Nadam se da ću svojom pričom i iskustvom inspirirati mnoge da smršave jer prekomjerna tjelesna težina je pakao, rekao je za Daily Mail, prenosi Večernji list.

/HMS/

error: Content is protected !!