Glumica Youn Yuh-jung sa 73 godine prvi je put nominirana za Oscara i to za sporednu ulogu u filmu ‘Minari’, a odmah nakon prve nominacije nagradu je i dobila. Svoj govor je iskoristila da bi se udvarala Bradu Pittu koji je prozvao pobjednicu.

Dok je najavljivao nominirane Bard Pitt je krivo pročitao njeno ime, ali ona se na to nije uvrijedila, štoviše, iskoristila je prigodu dok je držala svoj govor da nabaci flert s mlađahnim glumcem i tako nasmijala cijelu publiku u dvorani.

“Gospodine Brade Pitte, drago mi je da sam vas napokon upoznala. Gdje ste vi bili dok smo snimali?” zapitala je simpatična Youn i podsjetila nas na ulogu bake u Minariju u kojem je također krasi dobar humor.

Glumicu nazivaju južnokorejskom Meryl Streep, a sada je postala poznata i široj svjetskoj javnosti te se na društvenim mrežama dijeli njen govor i ne skriva obožavanje novih fanova.

Brad Pitt ju je pristojno pričekao dok je održala govor, a onda je ispratio s pozornice. Ona je kasnije ispričala da je papir na kojem je pripremila što će reći izgubila pa je morala improvizirati.

image

Piše PSD

error: Content is protected !!