Nakon remija Real Madrida i Chelseaja (1:1) u utorak, danas je na rasporedu drugi polufinalni ogled nogometne Lige prvaka.

Od 21 sat na Parku prinčeva sastaju se Paris Saint-Germain i Manchester City. Sudar nogometnih giganata, oba u vlasništvu bogatih šeika iz Katara i Ujedinjenih Arapskih Emirata, moći ćete pratiti na Drugom programu HTV-a i našem portalu. Emisija uoči utakmice počinje u 20.05.

Pariška momčad bori se za svoj drugi uzastopni finale ovog elitnog natjecanja. Prošle sezone su pod vodstvom Thomasa Tuchela, sadašnjeg trenera Chelseaja, u završnom susretu izgubili od Bayerna. Ove sezone vodi iz Mauricio Pochettino.

– Mislim da je Manchester City jedna od najvećih momčadi na svijetu i s najboljim trenerom. Hoće li biti teže nego protiv Bayerna? Ne znamo, rekao je Pochettino.

Obje momčadi su u dobroj formi, PSG je dobio pet od zadnjih šest utakmica. U francuskom prvenstvu je drugi s bodom manje iza vodećeg Lillea.

S druge strane, Građani pod vodstvom Pepa Guardiole suvereno drže vrh ljestvice Premier lige sa čak deset bodova više od drugoplasiranog Manchester Uniteda.

– Znamo da će nam biti teško u obje utakmice. Svi znaju kakvu kvalitetu ima PSG, ali ovo je polufinale Lige prvaka, što se drugo može očekivati? Nećemo igrati 90 minuta razmišljajući koliko je neki igrač dobar, već kako ih pobijediti. Od Johanna Cruyffa sam naučio da moraš uživati u igri i uživati u odgovornosti koju ta igra nosi, rekao je strateg Cityja.

PARIS SG – MANCHESTER CITY 21.00

Mogući sastavi:

PSG: Navas; Florenzi, Marquinhos, Kimpembe, Diallo; Gueye, Paredes; Di María, Verratti, Neymar; Mbappé

MANCHESTER CITY: Ederson; Walker, Stones, Rúben Dias, Cancelo; Rodri, Gündoğan; Mahrez, De Bruyne, Foden; Bernardo Silva

Izvor:hrt.hr

error: Content is protected !!