Real Madrid i Chelsea odigrali su 1:1 u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka u Madridu. Londonska momčad povela je u 14. minuti golom Pulisica, a izjednačio je Benzema.

Trener Chelseaja Thomas Tuchel istaknuo je da je njegova momčad zaslužila bolji rezultat, ali i opravdao svoje igrače umorom, jer su subotu odigrali tešku utakmcu s West Hamom.

– Jako dobro smo otvorili utakmicu, bili smo jako hrabri, ali nedostajalo je preciznosti u završnici. Igrom u prvom poluvremenu zaslužili smo pobjedu, trebali smo zabiti barem još jedan gol, a kad nismo onda nismo imali ni sreće, poklonili smo im pogodak iz ničega. U drugom poluvremenu se jako vidio umor, imali smo samo nekoliko dana za oporavak od teškog gostovanja. Razočaran sam rezultatom, ali ne smijemo izgubiti vjeru uoči uzvratnog susreta, rekao je Tuchel.

– U prvom poluvremenu bilo je teško, ali u drugom smo bili bolji. Imali smo problema, njihovi igrači su brzi i visoko su nas pritiskali. Rezultat je na kraju pravedan, utakmica je bila prilično izjednačena. Patili smo, ali preživjeli smo i još smo u igri. Chelsea je u polufinalu s razlogom, druga utakmica bit će vrlo napeta. Mi smo dobri na gostovanjima, igramo sjajan visoki presing, vidjet ćemo, rekao je trener Reala Zinedine Zidane.

Izvor:hrt.hr

error: Content is protected !!