U derbiju 28. kola Premijer lige BiH na Pecari će snage odmjeriti NK Široki Brijeg i HŠK Zrinjski Mostar, a hercegovački derbi su najavili trener Širokobriježana Toni Karačić i vezni igrač Bože Vukoja.

Toni Karačić je istaknuo kako je utakmica jako bitna za njegovu momčad i da je svaka sljedeća utakmica iznimno važna za Široki koji još uvijek ima priliku izboriti plasman u Europu.

– Mi bismo s pobjedom bili bliže svom cilju. Isto tako treba uzeti u obzir da ima još pet kola nakon ovog susreta i treba ići iz utakmice u utakmicu. Ovaj susret je posebno bitan, jer je to hercegovački derbi. Očekujemo suparnika koji je kvalitetan, ali mi igramo kući i zbog toga imamo ulogu favorita i na takav način se pripremamo za ovu utakmicu – kazao je Karačić, dodavši da je većina igračkog kadra spremna za derbi Širokog Brijega i Zrinjskog.

Susret je najavio Bože Vukoja koji je ove sezone standardni član prvog sastava Širokog Brijega.

– Sigurno da je ova utakmica važna, jer je to derbi. Meni kao dokapetanu Širokog puno više znači od obične utakmice. Očekujem tešku i zahtjevnu utakmicu, a pobjedom bi mi došli na bod od Europe i to nam je jako bitno – istaknuo je Vukoja.

Susret se igra u subotu od 19:05 sati na stadionu Pecara.

Izvor:pogled.ba

error: Content is protected !!