Direktor Udinesea Pierpaolo Marino optužio je sportskog direktora Juventusa Fabija Paraticija da je uznemiravao suca utakmice i pokušao utjecati na njega, objavili su talijanski mediji.

U nedjeljnom susretu 34. kola Serie A Udinese je na domaćem terenu poveo u 10. minuti golom Moline i sve do same završnice držao je prednost, a onda je Ronaldo sa dva pogotka Juveu donio važnu pobjedu.

Ronaldo je u 84. minuti izjednačio iz kaznenog udarca, kojeg je zaradio kada je iz “slobodnjaka” u živom zidu pogodio Rodriga De Paula u ruku. Sudac je svirao penal, a Cristiano Ronaldo ga je realizirao. No, slobodnom udarcu prethodio je prekršaj veznjaka Udinesea Jensa Strygera-Larsena na Juanu Cuadradu.
U 90. minuti Ronaldo je zabio svoj 27. gol ove sezone za pobjedu 2-1.

“Ronaldov slobodni udarac doveo je do penala zbog navodnog prekršaja Larsena na Cuadradu, a ustvari je Juventusov igrač napravio faul. Dakle, Juve je dobio penal nakon slobodnog udarca koji nije postojao. Ja imam puno iskustva i poznate su mi takve stvari. Sudac Chiffi je na poluvremenu verbalno napadnut od Paraticija, trenera i igrača Juvea i to je sigurno utjecalo na njegove odluke. Takve stvar pripadaju nekom drugom razdoblju. Uvijek sam govorio protiv toga i morao sam to i sada reći”, kazao je direktor Udinesea Marino.

Juventus je s ova tri boda stigao na treće mjesto, bodovno je dostigao Atalantu i Milan, i sada sva tri kluba imaju po 69 bodova četiri kola prije kraja prvenstva.

Izvor:pogled.ba

error: Content is protected !!