Nova meksička serija “Si Nos Dejan” (“Ako nas napuste”) imat će premijeru 1. lipnja, a zvjezdanu postavu u glavnim ulogama čine Mayrín VillanuevaMarcus Ornellas i Alexis Ayala, ali i naše gore list, nezaboravna “La usurpadora” (Otimačica) Gabriela Spanic. Glumica koja je u prosincu navršila 47 godina ovom se ulogom vraća na male ekrane nakon sedam godina pauze.

Venezuelanska glumica hrvatskih korijena igrat će ulogu Fedore Montelongo koja će doživjeti ljubav sa sinom svoje prijateljice Alicije, glavne junakinje serije. Ona vjeruje da ima savršen brak i obitelj, međutim, otkriva da joj je suprug Sergio godinama nevjeran. Povrijeđena i nesretna, odluči ga napustiti, srediti svoj život i dati ljubavi novu priliku. Ovo je, inače, treća adaptacija slavne kolumbijske telenovele “Señora Isabel”.

– Povijest moje obitelji zaista je zanimljiva. Djed Antun podrijetlom je iz Zagreba, a baka Jelica s otoka Kaprija blizu Šibenika. Emigrirali su u Venezuelu 1947., nakon Drugog svjetskog rata, i dobili mog oca Kazimira. Nažalost, više nisu s nama, djed je umro dva dana prije mog i sestrina rođenja. Njegova ljubavna priča s bakom Elenom, kako smo je zvali, bila je snažna inspiracija za nas unuke. Baka nam je pričala o Hrvatskoj i njezine uspomene nikad neće nestati iz mog srca, rekla je prije dvije godine Gabriela za Slobodnu Dalmaciju.

PIŠE V.P./slobodnadalmacija.hr

error: Content is protected !!