Nakon videa na kojem Damiano David navodno “šmrče kokain” uživo u prijenosu Eurovizije, a koji od sinoć kruži društvenim mrežama i o njemu pišu i strani mediji, oglasili su se i fanovi talijanske grupe, te donose nove fotografije.

Navode da nitko nije uzimao drogu i da je pjevač sklanjao staklo, te prilažu i dokaz – fotografiju razbijenog stakla.

Neki navode i da je otpuhivao duhan sa stola. Kažu da je sve napuhano i da nitko nije donio drogu u finale Eurosonga.

Pogledajte fotografije:

image
image
image

Damiano je odmah iste večeri naveo da je micao staklo, te je rekao da se preman testirati na drogu. 

Podsjetimo, Europska radiodifuzna unija (EBU), organizator natjecanja za pjesmu Eurovizije, oglasila se povodom spekulacija da je pjevač talijanskog benda Måneskin, koji su pobjednici Eurosonga, konzumirao drogu tijekom prijenosa uživo i proglašenja pobjednika. 

– Svjesni smo špekulacija oko video isječka talijanskih pobjednika Eurosonga u ‘Green roomu’ sinoć. Bend je snažno opovrgnuo optužbe da su upotrebljavali droge, a njihov pjevač po dolasku kući podvrgnut će se dobrovoljnom testu na droge. To su zatražili i sinoć, ali EBU nije mogao odmah organizirati testiranje. Bend, njihov menadžment i šef izaslanstva obavijestili su nas da u zapozorju nije bilo droge i objasnili su da je za njihovim stolom razbijena čaša i da je pjevač očistio komadiće stakla. EBU može potvrditi da je slomljeno staklo doista pronađeno nakon provjere na licu mjesta. Još uvijek pažljivo pregledavamo snimke i pravodobno ćemo objaviti sve nove informacije, stoji u službenoj izjavi EBU-a.

PIŠE PSD

error: Content is protected !!