Carlo Ancelotti jučer je napustio Everton i vratio se u Real s kojim je potpisao trogodišnji ugovor. 

Ancelotti je Real vodio od 2013. do 2015. godine. S njim je osvojio Ligu prvaka, Kup Kralja, UEFA-in Superkup i FIFA-ino Svjetsko prvenstvo klubova. Talijan s Realom nije uspio postati prvak Španjolske. Na klupi Reala odradio je 119 utakmica i ostvario 89 pobjeda uz 16 poraza.

Novi trener je već počeo slagati momčad za sljedeću sezonu, a novinar Josep Pedrerol u programu ElChiringuita objavio je da će klub napustiti najmanje sedmorica nogometaša, piše Index.hr.

Ramos odlazi bez odštete, Real prodaje Varanea i Isca

Najveća imena na tom popisu su Sergio Ramos i Raphael Varane. Godinama su bili srce Realove obrane, a sada Ramos odbija produljiti ugovor, dok Varane želi otići u englesku ligu. I dok će Ramos otići bez odštete, Real za Varanea traži oko 40 milijuna eura.

Očekuje se da Madrid napusti i Isco, koji je nezadovoljan statusom u momčadi, a na transfer-listu će i Luka Jović, Dani Ceballos, Mariano Diaz i Martin Odegaard. Prema Pedrerolovim informacijama, u klubu će ostati Gareth Bale i Marcelo, dvojac koji se ranije povezivao s brojnim klubovima.

Informacija o dolaznim transferima još nema, a navijači Reala nadaju se da bi najveće ime u ovom prijelaznom roku mogao biti Kylian Mbappe, napadač PSG-a.

/HMS/

error: Content is protected !!