Idući nastup uživo Vinko Ćemeraš & Talvi Tuuli održat će 11. lipnja u Ljubuškom, dok će 27. lipnja zasvirati u pulskom Kaštelu.

Vinko Ćemeraš & Talvi Tuuli danas su ostvarili veliki uspjeh – osvajanje nagrade Porin u kategoriji Najboljeg albuma rock glazbe!

Uz ovo iznimno priznanje, pripala im je i nominacija u kategoriji Novog izvođača godine. Na njihovom nagrađenom albumu “Na putu” našao se i hvaljeni singl “Samo da ti si tu”, koji je bio izveden uživo tijekom dodjele Porina.

Prethodna godina u mnogočemu je bila posebna za Vinka Ćemeraša & Talvi Tuuli, unatoč (ne)prilikama u kojima su se našli, zajedno s čitavim svijetom.

U veljači prošle godine Vinko je pobijedio u showu The Voice Hrvatska, zaokupio pažnju šire publike te hrabro zakoračio u samostalnu glazbenu karijeru.

Publiku je oduševio izvedbom pjesme “Pelin i med”, a nakon toga kreira bendovsku formaciju Vinko Ćemeraš & Talvi Tuuli, s kojom pod producentskim vodstvom Srđana Sekulovića – Skansija započinje stvarati nove (autorske) pjesme!

Kruna tog marljivog rada je “Na putu”, njihov prvijenac objavljen u listopadu prošle godine u izdanju Universal Music Hrvatska. Album je ostavio pozitivne dojmove i među publikom i među glazbenom kritikom, a našao se i na Top listi najprodavanijih domaćih izdanja.

Vinko Ćemeraš & Talvi Tuuli nastavljaju hrabro koračati svojim glazbenim putem, autentični i iskreni u svom stvaralaštvu.

Na krilima nedavno predstavljenog singla “Zrno i pijesak” te pripadajućeg videospota, dočekali su i rasprodano koncertno predstavljanje svojeg albuma u Tvornici kulture, koje se održalo 15. svibnja.

Idući nastup uživo Vinko Ćemeraš & Talvi Tuuli održat će 11. lipnja u Ljubuškom, dok će 27. lipnja zasvirati u pulskom Kaštelu.

Izvor:caportal.net

error: Content is protected !!