Jedna osoba koja se dovodi u vezu s pucnjavom u Mostaru privedena je u nedjelju navečer, saznaje Bljesak.info iz povjerljivih izvora u MUP-u HNŽ-a.

Glasnogovornik MUP-a Ljudevit Marić za sada nije mogao službeno dati nove informacije o tijeku istrage.

Podsjetimo, pucnjava se dogodila u nedjelju u 16.30 sati u Dubrovačkoj ulici. U biltenu MUP-a HNŽ-a se navodi da je došlo do uporabe vatrenog oružja od strane više osoba.

”Odmah su na lice mjesta izašli djelatnici policije te je utvrđeno da su na navedenu lokaciju došla dva vozila u kojim se nalazilo više osoba i da su ispalili više hitaca jedni prema drugima nakon čega su se udaljili u pravcu naselja Bijeli Brijeg”, stoji u biltenu.

Na mjestu događaja izvršen je očevid, a sa slučajem je upoznat Odjel kriminalističke policije te se poduzimaju sve potrebne mjere i radnje na pronalasku i identifikaciji svih osoba koji su sudjelovale u izvršenju ovog kaznenog djela, navodi se u biltenu.

U međuvremenu mediji su objavili da je jedno od vozila za kojim se traga crvena Škoda. Podsjetimo, tijekom obračuna jedan zalutali metak je probio i staklo na ugostiteljskom objektu, ozlijeđenih, srećom, nije bilo.

Izvor: Bljesak.info