U utorak oko 21:20 sati, na magistralnoj cesti M-17, kod restorana ‘Zdrava voda’ kod Jablanice dogodila se prometna nesreća u kojoj su dvije osobe ozlijeđene.

U ovoj nezgodi su sudjelovali S.L. (1977.) iz Jablanice s vozilom Alfa Romeo i D.G. (1988.) iz Mostara s vozilom Mitsubishi Pajero. 

U ovoj nezgodi Pajero je završio na krovu. Tjelesne ozljede neutvrđenog stupnja zadobili su vozač D.G. i njegov suvozač I.G. (1969.), koji su nakon ukazane pomoći u Domu zdravlja Jablanica vozilom Doma zdravlja prevezeni u SKB Mostar na daljnje liječenje.

Iz Ureda za informiranje SKB Mostar za Hercegovina.info su potvrdili su kako su obje osobe nakon pregleda u Centru urgentne medicine SKB Mostar otpuštene na kućno liječenje.
 

Vozač L.S. je lišen slobode zbog upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola. Na mjestu nezgode promet je bio u potpunosti obustavljen do 21:45 sati, a od 21:45 do 23 sata odvijao se naizmjenično jednom kolničkom trakom, nakon čega je u potpunosti normalizitan.

O ovoj nezgodi upoznat je dežurni tužitelj, dok su službenici Policijske postaje Jablanica uradili očevid, priopćeno je iz MUP-a Hercegovačko – neretvanske županije.

Izvor: hercegovina.info

error: Content is protected !!