Trener Dinama Damir Krznar prokomentirao je prvog suparnika hrvatskog prvaka u Europi sljedeće sezone. Modri su kao nositelji izvukli islandski Valur, s kojim će odigrati dvije utakmice u prvom pretkolu Lige prvaka 6. ili 7. te 13. ili 14. srpnja. 

– Čak i sinoć, kad smo saznali podgrupe, bili smo zadovoljni, sva četiri potencijalna protivnika lagana, odnosno toliko lagana koliko mi budemo spremni i ozbiljni. Čeka nas relativno nepoznat protivnik, ali imamo vremena pripremiti se, proučiti ga i proći u drugi krug natjecanja, rekao je Krznar.

– Kod njih je već prošlo šest ili sedam kola, grabe vrlo dobro, trenutačno imaju jedan poraz i zauzimaju drugo mjesto. To je plus za njih, ali kvaliteta je neusporedivo na našoj strani. Na nama je samo potvrditi to, dodao je.

– Priželjkivali smo prvu u gostima, čisto iz razloga da nam reprezentativci budu u Zagrebu, da ih ne opterećujemo dugačkim putovanjem, ali što je, tu je, zaključio je trener Dinama te dodao informaciju o Duji Čopu:

– Duje Čop je praktički u treningu, dobio je dopuštenje svog kluba za trening, ali s obzirom na administrativne prepreke, 30. lipnja mu tek završava ugovor, pa smo u pregovorima da nekako pokuša izaći iz tog ugovora ranije.

Izvor.Hrt.hr

error: Content is protected !!