Košarkaši Milwaukee Bucksa izjednačili su na 3-3 protiv Brooklyna u polufinalu Istočne konferencije NBA lige.

U šestom dvoboju polufinalne serije Istoka Bucksi su slavili 104:89 i izborili sedmi odlučujući susret koji će se igrati u New Yorku u noći sa subote na nedjelju po srednjoeuropskom vremenu.

Do treće pobjede u seriji Milwaukee su predvodili Khris Middleton i Giannis Antetokounmpo. Middleton je ubacio 38 koševa što mu je rekord u doigravanju, a upisao je i deset skokova dok je Antetokounmpo ostvario 30 poena čemu je dodao i 17 skokova. Jrue Holiday ugradio je u pobjedu 21 koš.

– Ne razmišljamo o pritisku, to je košarka. Znamo da je pred nama odlučujuća utakmica, ali ponavljam, to je košarka i moraš se zabaviti. U takvim odlučujućim utakmicama treba i uživati, izjavio je prvi strijelac Bucksa Middleton, koji je iz igre gađao 11/16, pri čemu je ubacio pet trica iz osam pokušaja, dok je s linije slobodnih bacanja bio gotovo stotpostotan promašivši tek jedan od 12 pokušaja.

U redovima Brooklyna najraspoloženiji je bio Kevin Durant s 32 koša uz 11 asistencija. James Harden je dodao 16 koševa, a Blake Griffin 12. 

– Skupo su nas stajali njihove kontre, u tome su stvarno moćni, rekao je trener Netsa Steve Nash.

Izvor:hrt.hr

error: Content is protected !!