Trener Dinama Damir Krznar najavio je sutrašnji derbi protiv Rijeke u trećem kolu HNL-a. Igra se od 21 sat na Maksimiru.

“Od prve utakmice do prve reprezentativne stanke svaka tri-četiri dana igramo utakmicu tako da ovih pet dana odmora smatramo luksuzom. Legia dolazi odmah tri dana nakon Rijeke pa je to određeni hendikep, ali s obzirom na to da je Rijeka igrala u svom europskom natjecanju u četvrtak, mislim da je sportski i fer da smo pomaknuli tu utakmicu za nedjelju”, započeo je pa čestitao hrvatskim klubovima na uspjesima u Konferencijskoj ligi:

“Imali smo vremena studiozno pripremiti se za Rijeku, kojoj čestitam na prolasku u sljedeće pretkolo. Također, čestitamo i Osijeku na sjajnom rezultatu. Nadam se da će oni, zajedno s nama, preskočiti još neko kolo i plasirati se u grupnu fazu jednog od natjecanja. Mi pretendiramo na Ligu prvaka, ali neće biti drama ako se dokopamo Europa lige. Rijeci komplimenti na svim nastupima u dosadašnjem dijelu sezone.”

Istaknuo je i da su njega i njegov stožer zbunili igra Rijeke i često mijenjanje formacije.

“Zadnja Rijekina utakmica nas je zbunila do kraja, budući da su mijenjali formaciju. Ne znamo što nas čeka, ali vjerujem da ćemo na terenu odgovoriti na svaki zahtjev. Veseli nas što se možemo prilagoditi na sve uvjete. Puno snage trošimo na put, na neke stvari mimo nogometa, ali to moramo prihvatiti. Imali smo dovoljno vremena za oporavak i vjerujem da ćemo sve kotačiće posložiti i da ćemo u malo izmijenjenom sastavu spremno dočekati Rijeku”, rekao je.

Izvor: narod.hr

error: Content is protected !!