Simona Mijoković za In Magazin otvorila je posvjedočila Božje zahvate u svom životu, a otkrila je i koji su joj planovi za budućnost.

– Osjećam se zahvalno, jer u zahvalnosti su sve one milosti koje Gospodin daruje. Zahvalna sam na svemu što sam prošla, što mi je Gospodin darovao i što danas živim – istaknula je Simona koja danas živi novim životom u Linzu sa svojim suprugom Stanislavom i djecom.

– Uvijek svjedočim o roditeljstvu, majčinstvu. To je jedna velika žrtva, odricanje, ali je isto tako najveći blagoslov. Nema većeg blagoslova nego kada vidim moju dječicu sretnu, kada ih odgajam i učim vjeru, kada sam im majka, domaćica, kuharica, čistačica, sve u jednom, kazala je Simona. S bivšim suprugom Antom Gotovcem ima kćer Gabrijelu, a sa Stanislavom sina Joshuu, Amaliju i Zvjezdanu.

Napomenula je kako je iznimno zahvalna bivšem suprugu Anti Gotovcu koji ju je potaknuo da ode pateru Zvjezdanu Liniću i tako ju doveo do Gospodina.

– Ante mi je rekao da dođem pateru Zvjezdanu Liniću. Obraćenje je proces koji traje cijeli život. Prvo, bitno je da se predajemo Gospodinu, a onda ide borba, korak po korak, sve do vječnosti gdje nas sve čeka. Služila sam u tijelu đavlu, živjela sve grijehe, bila na ponoru. No, moje srce je uvijek vapilo, i u svim muškarcima i izlascima tražila sam nekog tko će me spasiti. A to je samo mogao biti naš Otac koji je poslao svoga Sina da me spasi – rekla je Simona, koja naglašava da je Anti sve oprostila i da mu je zahvalna što je preko njega upoznala Isusa.

– Danas se trudim biti brižna majka i supruga, ali prije svega žena koja ljubi bližnjega. Dugo sam se borila, bilo je tu i napada okoline. Ne dotiče me ništa što će netko reći za mene, što sam radila. Moje srce stalno o tome javno svjedoči. Znam, rekao je sveti Augustin kad su ga jednom napali: istina je, bio sam bludnik, bio sam sve to, ali bio sam još gori. Tako i ja za sebe kažem: “Bila sam sve to što piše na portalima, ali bila sam još gora”.

Zamislite tu Božju ljubav i dobrotu koja je rekla: “Simona idi, opraštam ti, i ne griješi više”. I to je moje srce zaista shvatilo. Duh Sveti darovao mi je snagu da mogu svjedočiti u miru i sva kamenja koja su me spoticala su mi bila most da idem dalje – rekla je Simona koja se želi nastaviti profesionalno baviti uljepšavanjem. Što se tiče obiteljske budućnosti, Simona ističe kako su ona i njezin muž otvoreni životu i kako bi, ako je to Božja volja, imala još djece.

– Bog čuje svaki vapaj – poručila je za kraj Simona.

Izvor: narod.hr/novavideo.dnevnik.hr

error: Content is protected !!