Gradonačelnik Banja Luke Draško Stanivuković na današnjoj konferenciji za medije iznio je niz netočnih informacija u vezi s obitelji Milorada Dodika, člana Predsjedništva BiH, navodi se u priopćenju obitelji Dodik.

– Sve to ima za cilj da kreira negativne emocije u javnosti u vezi s članovima obitelji Dodik i, nažalost, da samim spominjanjem prezimena Dodik, Stanivukovićeve izjave dobiju na značaju i da ih prenese što više medija. I u ovom slučaju, kao i mnogo puta do sada, riječ je o netočnim informacijama – ističe se u priopćenju.

Članovi obitelji Dodik odgovorno tvrde da nisu vlasnici zemljišta u ulici Bože Varićaka, niti druge lokacije u banjalučkom parku Mladen Stojanović.

Također, navodi se u priopćenju, obitelj Dodik na spomenutoj lokaciji ne izvodi građevinske radove niti gradi obiteljski, stambeni ni poslovni objekat.

U priopćenju se posebno naglašava da članovi obitelji Dodik nisu vlasnici, niti imaju udio u vlasničkoj strukturi kompanije “Sirius 2010” d.o.o. iz Banja Luke.

– Pozivamo nadležne institucije da provjere navedene činjenice iza kojih stojimo kazneno, materijalno i odgovorno – poručili su članovi obitelji člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika.

/Srna/HMS/

error: Content is protected !!