Tijekom pandemije mnogi su bili prisiljeni raditi od kuće što je, zbog manje kretanja i povećanog unosa hrane, kod nekih dovelo do viška kilograma. Jedna od njih je i Jadranka Jelenek koja se, uz stručnu pomoć nutricionistice Jasmine Hasanović, odlučila na tretman liposukcijske prehrane. 

– Prvi tjedan prošao je iznenađujuće dobro. Nisam imala nikakve krize, a očekivala sam ih. Držala sam se svega, a glavni trener na ovom putu bio mi je pas Koko – inače šećemo, ali ovih tjedana dana jako smo puno šetali. On mi je najbolja podrška, uz osmijeh je rekla Jadranka.

Za takve šetnje potrebno joj je dosta energije, stoga Jadrankina prehrana sada često uključuje njoj najdražu piletinu i povrće. 

Jedino što joj sada nedostaje jest slatko, a odrekla se i svih delicija koje svakodnevno kuha suprugu i sinu. No, njezin se trud isplatio jer je u tjedan dana uspjela izgubiti pet kilograma, te se njezin obujam trbuha smanjio za 5 centimetara.

– Ono što je još važnije, riješila se zdravstvenih problema sa želucem jer prehrana je osnova liječenja želučanih bolesti, objasnila je nutricionistica Jasmina.

– Zadovoljna sam rezultatima i žao mi je što se na taj potez nisam odlučila i prije, zaključila je Jadranka.

Izvor:hrt.hr

error: Content is protected !!