Sunčani petak, puno dobre volje i vrijedne ruke štićenika Edukacijsko-rehabilitacijskog centra za osobe s teškoćama Ljubuški koji su tijekom čitave godine izrađivali zanimljive rukotvorine urodili su plodom da njihova današnja prodajna humanitarna akcija bude uspješna.

Naime, štićenici su zajedno sa svojim mentorima danas postavili štand na glavnom gradskom trgu u Ljubuškom te su prodavali svoje rukotvorine.

Sa osmijehom su zaustavljali prolaznike, pokazivali im što su sve izradili tijekom ove godine, a za svakog su imali toplu riječ.

Riječ je o humanitarnoj prodajnoj akciji, a sva prikupljena sredstva bit će namijenjena za kupnju didaktičke opreme za Edukacijsko-rehabilitacijski centar.

Ove godine smo bili jako vrijedni. Kroz cijelu godinu smo u našoj radionici pravili rukotvorine i izradili smo jako puno predivnih proizvoda“, rekla je Marija Kikaš, ravnateljica Edukacijsko-rehabilitacijskog centra za osobe s teškoćama Ljubuški, koja je zahvalila Ljubušacima koji su se odazvali akciji, te štićenicima i njihovim mentorima koji su sve ovo organizirali.

Više o akciji poslušajte u audiozapisu

Ivan Herceg / Radio Ljubuški

error: Content is protected !!