Pod predsjedavanjem predsjednika Vice Zeljkovića, jučer je u Sarajevu održana 16. sjednica Izvršnog odbora Nogometnog saveza BiH.

Na sjednici su pored redovnih informacija o radu Generalnog sekretarijata NS BiH usvojeni prijedlozi odluka za izbornike muških reprezentativnih selekcija.

Za izbornika omladinske (U-21) reprezentacije u narednom kvalifikacijskom ciklusu je imenovan Igor Janković. Na mjesto izbornika kadetske (U-17) reprezentacije je izabran Nedim Jusufbegović, kao i Čedomir Ćulum za izbornika pionirske (U-15) reprezentacije.

Na sjednici su usvojene i Propozicije s kalendarom natjecanja Premijer futsal lige Bosne i Hercegovine za sezonu 2022/23, kao i odluka o trajanju ljetnog registracijskog prijelaznog roka za igrače futsala u periodu od 05.09.2022. do 13.10.2022. godine.

Izvršni odbor je usvojio izvještaj Administracije za licenciranje klubova o godišnjem pregledu sistema licenciranja klubova za natjecateljsku sezonu 2021/22.

Na sjednici je donijeta i odluka o novim lokacijama gdje će se tijekom druge faze projekta izvršiti potpuna rekonstrukcija glavnih terena. Novi travnjaci će biti postavljeni na stadionima FK Leotar u Trebinju, FK Sloga u Doboju, NK Široki Brijeg u Širokom Brijegu i HŠK Posušje u Posušju.

“Građevinski radovi na rekonstrukciji terena Gradskog stadiona u Banja Luci, stadiona „Tušanj“ u Tuzli, stadiona „Rođeni“ u Mostaru i Olimpijskom stadionu „Asim Ferhatović Hase“ u Sarajevu se odvijaju prema utvrđenoj dinamici i u završnoj su fazi”, tvrde iz NS BiH.

“Uskoro će biti okončani svi radovi na zemljanoj podlozi, čime bi se stvorili optimalni preduvjeti za postavljanje završnog sloja hibridne trave. Tijekom narednog mjeseca će započeti radovi na rekonstrukciji glavnog terena stadiona HŠK Zrinjski u Mostaru”, dodaje se.

izvor: klix.ba

error: Content is protected !!