Nogometaši Dinama danas od 18.45 sati otvaraju ovogodišnje natjecanje u grupnoj fazi Lige prvaka, na rasprodani Maksimir dolazi engleski velikan Chelsea. 

SASTAVI

DINAMO: Livaković – Ristovski, Perić, J. Šutalo – Moharrami, Mišić, Ademi, Ljubičić – Ivanušec – Petković, Oršić

CHELSEA: Arrizabalaga – Azpilicueta, Koulibaly, Fofana – James, Kovačić, Mount, Chilwell – Havertz, Sterling – Aubameyang

SPREMA SE FANTASTIČNA ATMOSFERA NA MAKSIMIRU

NAVIJAČKA ATMOSFERA U CENTRU GRADA

17:57

Dinamo će večeras imati podršku od 20 tisuća navijača, a navijačka atmosfera osjeti se i u samom centru grada

ORŠIĆ TRAŽI NASTAVAK SJAJNOG NIZA PROTIV LONDONSKIH KLUBOVA

17:53

Nakon Arsenala, Tottenhama, West Hama i Fulhama, Chelsea je peti londonski klub protiv kojeg će Dinamo igrati u Europi.  Zanimljivo, od osam golova koje je Dinamo zabio tim klubovima čak četiri je postigao Mislav Oršić.

KOVAČIĆ PREDVODI CHELSEA

17:42

Goste na Maksimiru predvodi naš Mateo Kovačić, a u napadu će biti debitant Aubameyang. Velika je i promjena na golu, prvi golman Mendy se ozlijedio prošli vikend, pa ćemo večeras gledati najskupljeg vratara na svijetu Kepu Arrizabalagu, koji je sklon kiksevima. 

Istaknimo i kako se UEFA uoči ove utakmice prisjetila našeg Kovačića te objavila video njegovog prvog gola u ovom natjecanju, upravo u dresu Dinama. Od tada je Mateo treći najmlađi strijelac u povijesti Lige prvaka. 

ČAČIĆ IZNENADIO SASTAVOM

17:40

Trener Dinama iznenadio je sastavom. Iako se zadnjih dana spominjalo kako bi Čačić mogao mijenjati sustav i na klupu poslati Martina Baturinu, jednog od najboljih igrača Modrih, sada smo dobili i službenu potvrdu. Dinamo bi tako trebao igrati s trojicom u zadnjoj liniji. To su PerićŠutalo RistovskiMoharrami Ljubičić trebali bi biti na bočnim pozicijama u veznom redu. Napad predvode Petković Oršić

Još malo je ostalo do početka utakmice, uskoro se očekuju i sastavi. Gužve na Maksimiru već su počele

17:18

Uskoro bi trebali doznati imena igrača za koje su se odlučili treneri Čačić i Tuchel. Istaknimo kako će večeras glavni sudac biti Rumunj Istvan Kovacs, Modrima je sudio jednom u europskim natjecanjima i tada su uvjerljivo slavili. 

Dinamo i Viktorija u uzvratnoj utakmici šesnaestine finala Europa lige: Trener Bjelica i sudac Kovacs

DINAMO: Livaković; Ristovski, Josip Šutalo, Perić, Ljubičić; Ademi, Mišić; Ivanušec, Baturina, Oršić; Petković

CHELSEA: Arrizabalaga; Chalobah, Koulibaly, Fofana; James, Jorginho, Kovačić, Chilwell; Mount, Sterling, Havertz

Modrima prijeti jedan od najboljih napadača na svijetu

16:56

PierreEmerick Aubameyang trebao bi prema najavama medija debitirati večeras na Maksimiru. Gabonac je u zadnjim satima prijelaznog roka napustio Barcelonu i stigao u londonski klub. Ipak Aubameyang nije igrao za Bluese ovog vikenda zbog ozljede lica, koju je pretrpio prošli tjedan kada su ga u njegovom domu napali pljačkaši te ga ozlijedili udarcima metalnih šipki po licu.

Nakon juniora, do velikog iznenađenja pokušat će doći i Oršić i društvo

16:48

Paralelno s elitnim nogometnim natjecanjem Ligom prvaka, startala je i Uefina Liga prvaka mladih. U njoj nastupaju i juniori hrvatskog prvaka koji su na otvaranju svladali vršnjake Chelseaja.

Izvor:hrt.hr

error: Content is protected !!