Pred „Skautima“ su utakmice velikog izazova i vrijeme za velike stvari. Ubrzan ritam igranje utakmica, srijeda subota, je započeo. Nakon što su u srijedu u Bugojnu odigrali zaostalu utakmicu 8. kola BH Telecom Premijer lige i slavili, već večeras im slijedi rukometni „El clasico“ s rukometašima Vogošće.

Zadnjih godina „Skauti“ su s Vogošćom odigrali niz utakmice, koje su odlučivale o prvaku i punile Gradsku športsku dvoranu u Ljubuškom. I ovaj put je to veliki derbi jer se sastaju dvije prvoplasirane momčadi na prvenstvenoj ljestvici.

Osam kola, sedam pobjeda te remi u Maglaju, potvrda su kvalitete mlade momčadi Izviđač Central osiguranja. Međutim i gosti iz Vogošće imaju svoje adute. Kombinacija mladosti i iskustva te iskusni trener, njihova je dobitna kombinacija.

Rukometaši Izviđač Central osiguranja u susretima s Vogošćom uvijek su pružali svoj maksimum i najčešće, kad je bilo najpotrebnije, izlazili su kao pobjednici. Nadamo se da će tako biti i sad jer naši mladići predvođeni kapetanom Milanom Vukšićem su garancija za uspjeh.

Međutim potpora s tribina, kao uvijek do sad, bila je ključ uspjeha.

Vaša pomoć s tribina je dragocjena. Vaše navijanje i bodrenje, vaš huk ulijeva dodatnu snagu, koja vodi do pobjede.

Zato dođimo, zagrijmo dlanove, navijajmo, budimo osmi “Skaut”, budimo uz naše rukometaše.

Utakmica između rukometaša Izviđač Central osiguranja i Vogošće igra se u Gradskoj športskoj dvorani u Ljubuškom večeras s početkom u 19,00 sati.

Radio Ljubuški

error: Content is protected !!