Studenti iz Ljubuškog, njih tri stotine i šezdeset jedan, danas su dobili po 500 maraka potpore od Grada Ljubuškog, a svečanost dodjele je održana u Kulturnom centru u Ljubuškom.

Potvrde o potpori uručili su im gradonačelnik Vedran Markotić i predsjednik Gradskog vijeća Tihomir Kvesić.

Riječ je o studentima viših godina državnih sveučilišta koji redovno ispunjavaju svoje studentske obaveze, a gradonačelnik Markotić je u svom govoru podsjetio kako su nedavno uplatili i potpore brucošima.

„Prije svega želim čestitati svim dobitnicima potpora. Vi ste studenti – najbolji od najboljih, oni koji uredno izvršavate svoje studentske obaveze. Nama u Gradu Ljubuški je drago da imamo toliko izvrsnih studenata iz našeg grada, 361 studentu danas isplaćujemo naknadu, a prije mjesec dana smo brucošima također isplatiti jednokratne financijske potpore, tako da iznos koji smo u gradskom proračunu izdvojili za studente iznosi više od 300 tisuća maraka. Mi ćemo nakon ovoga nagraditi i studente dobitnike Rektorovih i Dekanovih nagrada da i njima odamo priznanje“, rekao je Markotić koji je i ovom prilikom ponovio kako Grad Ljubuški stoji na raspolaganju svojim studentima.

„Vi ako imate nekih problema, uvijek se možete javiti, vrata Gradske Uprave su uvijek otvorena za vas“, poručio je gradonačelnik Markotić.

error: Content is protected !!