Na radost ljubitelja pisane riječi, u organizaciji JU „KŠC“ Ljubuški, u petak 3. veljače, s početkom u 19 sati, u Knjižnici Ljubuški, upriličit će se predstavljanje knjige „Zatvaraj vrata“ autora Ilke Barbarića.

Ovo je prva zbirka, roman i dva dramska teksta komedije autora tv novinara Ilke Barbarića naslova “Zatvaraj vrata” u kojemu je glavni junak mladi student koji živi sam i u vremenu pandemije korone proživljava pravu dramu jer kao zaražen nije smio izlaziti, a nitko mu nije mogao donositi hranu. Roman je inspiriran istinitim događajem u Mostaru.

Dramski tekstovi komedije “Štrajk glađu poslije ručka” opisuje jedno poslijepodne ambicioznog mlađeg bračnog para koji se vraća kući poslije posla. Nastaju drame i dileme naručiti ručak dostavom ili da im njezina majka donese već skuhani ručak.

Monodrama “Nemoj preko telefona” je, među ostalim, drama s komičnom alanfordovskom inverzijom logike gdje kroz razne likove i razgovor s kumom ministrom preko telefona vječiti kum podržava svojega “kumašina” za kandidaturu za izbore.

Izvor: Iks portal

error: Content is protected !!