U subotu, 28. siječnja 2023., na Muzičkoj akademiji Sveučilišta u Zagrebu održani su Dani otvorenih vrata za sve srednjoškolce i potencijalne buduće studente.

Glazbena škola Ljubuški organizirala je odlazak za zainteresirane učenike SGŠ, a prijavilo se čak 20 učenika za individualne i grupne konzultacije na smjerovima: Klavir, Violina, Flauta, Klarinet, Gitara i Teorija glazbe.

“DOV-a bili su iznimno posjećeni učenicima iz svih krajeva RH i šire, a mi se možemo pohvaliti da smo bili najbrojnija organizirana grupa. Profesori koji su danas radili s našim učenicima iskazali su veliko zadovoljstvo njihovom razinom sviranja i znanja te izrazili želju za rad s njima i u budućnosti.

Ono što je najvažnije, iako malo umorni, učenici su jako zadovoljni i vraćaju se puni dojmova i pozitivne motivacije za nastavak muziciranja i na akademskim razinama. Srdačno zahvaljujemo domaćinima na lijepom prijemu i odličnoj organizaciji dekanu Igor Lešnik, svim profesorima na MA, roditeljima naših učenika, a osobito nastavnicima u pratnji Ante Slišković i Marko Đućo. Učenicima čestitamo na uspješnom danu, zahvaljujemo na sjajnom predstavljanju naše škole, te vjerujemo da će im ovo vrijedno iskustvo ostati u najljepšem sjećanju”, poručuju iz GŠ Ljubuški. 

Izvor: Glazbena škola Ljubuški

error: Content is protected !!